INGREDIENTS
- 80 g cocoa powder
- 240ml of coffee
- 400 gr sugar
- 210 g of flour
- 1 chávena e meia de bicarbonato de sódio
- 1 teaspoon fine salt
- 2 eggs
- 240 ml of milk
- 120 ml oil
Fresh cream cheese
- 300 g of traditional fresh cheese
- 100 g butter at room temperature
- 2 teaspoons of vanilla extract
- 250 g powdered sugar
METHOD OF PREPARATION
- Preheat the oven to 180º;
- Mix the hot coffee with the cocoa powder and set aside;
- In a large bowl, mix the sugar, flour, baking powder, bicarbonate and salt;
- Junte os ovos e o leite e por fim a mistura de cacau e mexa tudo muito bem;
- Pour the mixture into a previously greased mold and bake for about 35 minutes;
- Quando retirar do forno, deixe o bolo arrefecer bem, antes de cortar ao meio para rechear;
- For the filling: beat the fresh cheese well until creamy, add the butter and stir well again.
Junte o açúcar em pó e o extrato de baunilha e bata cuidadosamente até estar tudo envolvido.
Depois misture mais uns minutos até o creme estar bem fofo.
Enjoy!
