INGREDIENTS

  • 80 g cocoa powder
  • 240ml of coffee
  • 400 gr sugar
  • 210 g of flour
  • 1 chávena e meia de bicarbonato de sódio
  • 1 teaspoon fine salt
  • 2 eggs
  • 240 ml of milk
  • 120 ml oil

Fresh cream cheese

  • 300 g of traditional fresh cheese
  • 100 g butter at room temperature
  • 2 teaspoons of vanilla extract
  • 250 g powdered sugar

METHOD OF PREPARATION

  1. Preheat the oven to 180º;
  2. Mix the hot coffee with the cocoa powder and set aside;
  3. In a large bowl, mix the sugar, flour, baking powder, bicarbonate and salt;
  4. Junte os ovos e o leite e por fim a mistura de cacau e mexa tudo muito bem;
  5. Pour the mixture into a previously greased mold and bake for about 35 minutes;
  6. Quando retirar do forno, deixe o bolo arrefecer bem, antes de cortar ao meio para rechear;
  7. For the filling: beat the fresh cheese well until creamy, add the butter and stir well again.
    Junte o açúcar em pó e o extrato de baunilha e bata cuidadosamente até estar tudo envolvido.
    Depois misture mais uns minutos até o creme estar bem fofo.

Enjoy!